Spring footwear

tattoo inspiration

tattoos

Jeg går med en lille tanke om at jeg snart skal have mig en tatovering. Nu er jeg jo fyldt 18 år, hvilket giver mig den frie mulighed for at få indfriet den tanke. Jeg kan rigtig godt lide små og diskrete tatoveringer, det har altid sagt mig noget. Så længe det ikke går hen og bliver overdrevet, og ses som en udsmykning på kroppen. Jeg tror på betydninger bag sådan en permanent streg, og dén jeg drømmer om at få lavet har også en helt særlig betydning. Jeg elsker at det kan symbolisere en historie.

Èn ting er sikkert – det bliver først når jeg er bestemt på den rette, som skal forfølge mig resten af livet!

 

b1fcc4466db93c53e0257d40a573dadc
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring footwear