Tuesdays vibes

Bikini inspiration

med-tal

1. – HER – 2. HER 3. HER – 4. HER

Hey tøser

Sommeren nærmer sig, og vi kan for alvor mærke temperaturstigningen i danmark for tiden. LÆKKERT!!
Dette indlæg kommer til at handle om badetøj, eller rettere sagt bikinier, da jeg ikke er den store badedragt “type”. Jeg har fundet mine favoritter i år til jer, og uden at det skal være løgn har jeg allerede investeret i nr. 1. og 2. Jeg havde en mindre diskussion med mine veninder for leden, om hvor vidt man skal ofre mange penge på en bikini eller købe den billigste. Jeg er typen der gerne vil lægge lidt ekstra og få en god kvalitet, hvorimod de fleste kun bruger en bikini et par gange om året og så behøver kvaliteten heller ikke at være den bedste. Det kan også godt være jeg heller ikke får disse brugt ekstremt meget i år, men når man har en så lille barm som jeg har er det også ekstra vigtigt at finde noget som heller ikke gør synet “værre”. Forstå mig ret, de bliver ikke for gamle, og hvis jeg ikke får dem brugt yderligere end min kommende ferie, så gemmer jeg dem til næste år.

Hvad mener I? Kvalitet eller kvantitet?

b1fcc4466db93c53e0257d40a573dadc
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tuesdays vibes