Blog inspiration

Gæst til fest

gestuz-endelig

Hej kære
Konfirmationstiden nærmer sig med hastige skridt, og egentlig havde jeg tænkt mig at indlægget her skulle navngivet “gæst til konfirmation”, men da jeg mener at et sæt tøj ikke kun skal kunne bruges til én særlig lejlighed hedder det nu gæst til fest. Jeg er fan af sæt. Især her til sommer, og noget der kan gøre mig glad er farver og materialer. De sæt jeg har fundet her ovenover er alle sammen fra mit favorit brand Gestuz. Priserne er nogle alle kan være med på, også er deres materiale bæredygtigt. WIN hos mig.

Hvad syntes I?

b1fcc4466db93c53e0257d40a573dadc
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blog inspiration