Gæst til fest

2 uger og en bestået teoriprøve siden

img_5692

2 uger er gået. Jeg har haft den skønneste ferie i 37 (+) grader, fået skøn kulør, oplevet en hel masse og nydt tilværelsen. Hverdagen er nu for alvor skudt igang igen, og inden længe begynder eksamensperioden. Nå men ingen undskyldninger for manglede indlæg, jeg har en masse i ærmet indenfor den nærmeste tid. Oprindeligt var meningen at jeg ville opdatere på min ferie, havde taget mit kamera med til at skyde en masse fede outfit-billeder og min computer til at publicere dem. Men nettet svigtede desværre, og det eneste der blev opdateret var min instagram fra den nærmeste café med gratis WIFI. Jeg er tilbage i Danmark, og har brugt det meste af min tid siden da,  på at øve mig på den teoriprøve som jeg bestod i fredags (YES). Med 4 fejl, lige på nippet kunne jeg holde weekend. Og det må man sige jeg har gjort i fulde drag. Næste weekend er der nemlig knald på, da jeg skal til min første galla på mit gymnasie. Det skal nok blive spændende.

Tak fordi I læste med, og (forhåbentlig) acceptere mine evige dårlige undskyldninger på manglede indlæg. Jeg gør mit aller bedste! Glæd jer til de næste par dage hvor jeg vil vise jer mine ferie outfits.

b1fcc4466db93c53e0257d40a573dadc
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæst til fest