Vacation outfit #1

Jeg løber for YouRun 2017

untitled

Har du lyst til at løbe med? Vil DU være med til at støtte op om mennesker på flugt d. 30 april 2017? Jeg har stablet mit eget hold på benene som bidrager til Folkekirkens Nødhjælps arbejde mod mennesker på flugt.

Jeg har valgt at oprette dette hold da jeg har set problematikken i øjnene, og vil være med til at løbe til dem der må løbe for livet. Folkekirkens Nødhjælps kampagne Mevation støtter op om mennesker på flugt. “’Mevation’ er en sammentrækning af ’Medina’, ’Motivation’, og ’Nation’. Det er et initiativ, der skal oplyse og motivere unge til at gøre en forskel, og som samtidig kan være med til at samle nationer på tværs af hinanden”.

På nuværende tidspunkt har jeg indsamlet 1000 kroner, hvilket kan give en hel flygtningelandsby næringsrig mad i en hel måned.

Tilmeld dig mit hold HER, eller doner direkte HER.

Tak <3
Xx

b1fcc4466db93c53e0257d40a573dadc
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacation outfit #1