2 uger og en bestået teoriprøve siden

Vacation outfit #1

outfit-1

Nederdel / Bælte / Top / Øreringe / Solbriller (all (look alike’s) 

Her kommer første outfit jeg havde pakket ned på min ferie. Som sagt var det ekstremt varmt, så det havde jeg tænkt på, på forhånd. JEG ELSKER denimnederdele om sommeren, og i år er ingen undtagelse. Med et par brune stænger og et fedt bælte i taljen kører bussen. Derudover skal det ikke være en hemmelighed at jeg elsker postkasserød, det bærer mit outfit vidst også tydeligt præg af.

Jeg har fundet nogle alternativer til mit outfit, da det meste af min sommergarderobe er fra sidste år. MEN bare rolig, jeg er på jagt efter nye items. Håber I kan lide hvad I ser.

K & H

 

 

b1fcc4466db93c53e0257d40a573dadc
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 uger og en bestået teoriprøve siden