Jeg løber for YouRun 2017

Vacation outfit #2

nej

Shorts / Basic tee / Solbriller / Bælte

Hey girls

Endnu et ferie-outfit til jer. Lige pt. tror jeg ikke mange af jer kan bruge disse til en fis sådan som vejret forholder sig de her dage. Men jeg beder til vejrguderne om godt vejr HVER DAG!! Håber snart de hører mig. Nå, dette outfit er super basic. Jeg tog mine elskede Levis shorts på, til en tur i ørkenen. De kan ihvertfald klare al den sand der er alt finde der. Det kunne min hvide t-shirt ihvertfald ikke. God reminder til næste gang. Den var en blanding af orange og brun da jeg kom tilbage på hotelværelset. Som I jo nok ved elsker jeg bælter, det kan gøre så meget ved et ellers trist outfit, og det syntes jeg vises meget godt her.

Håber I kan lide hvad I ser.

Xx

 

b1fcc4466db93c53e0257d40a573dadc
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg løber for YouRun 2017