Vacation outfit #2

Vacation outfit #3

vac-outfit

Fishnet / Kjole / Bælte / Solbriller / Øreringe

Hey tøser
Jeg er tilbage med endnu et ferie-outfit. Her ses min absolut favorit. Kjolen er fra sidste sæson, men kan stadig fåes, hvis man er hurtig. Jeg elsker den Isabell Marant inspirerede stil, og den bordeaux farve som er en af mine absolut yndlingsfarver. Dertil tog jeg mine fishnet tights på, som jeg ellers normalt kun bruger indenunder et par hullede jeans, men lige her syntes jeg de komplimenterede mine brune stænger ret godt. For at gøre det endnu mere rådt tilførte jeg et tyndt “cowboy” bælte, dog med en stor spænde. For ikke at glemme mine John Lenon solbriller 😉

GOD ONSDAG DERUDE!

b1fcc4466db93c53e0257d40a573dadc
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vacation outfit #2