long time no see

Om at træffe svære beslutninger

giphy-downsized

Kender I det? Det der med træffe svære beslutninger i livet.
Jeg har truffet min hidtil sværeste beslutning i livet. Da jeg efter sommerferien sidste år startede på Ørestad Gymnasium i indre by, var jeg jordens lykkeligste. Det gymnasium jeg altid havde drømt om at gå på, var jeg blevet optaget på, og havde de største sommerfugle i maven. Livet giver desværre modgang engang imellem og den lille provinspige som jeg i virkeligheden er, egner sig ikke til storbyen og dens udfordringer. Jeg har mødt de aller skønneste mennesker, og jeg vil aldrig have været det her år foruden. Jeg har her det sidste halve år nydt at stå op hver dag, bruge en helveds masse tid på transport og komme hen og lære ny viden sammen med en masse skønne mennesker som jeg er kommet så tæt på, på SÅ kort tid.

Jeg er droppet ud.

Denne beslutning har givet mig svedige håndflader, og jeg har været usikker på om det nu var det rigtige at gøre. Og det ved jeg heller ikke endnu om det er, men jeg har fulgt det vigtigeste, som er mit hjerte. Jeg har taget springet, der er ingen udvej nu, det skal sikkert nok gå altsammen, men den er svær at synke.

I fredags skete det. Efter min aller sidste årsprøve, fik jeg omsider meldt mig ud. Beslutningen var jo truffet, så kunne ikke se nogen grund til at udskyde det. Men det gør stadig ondt i maven, her på 3 dagen. Jeg skuffer mine veninder, dem som jeg har brugt det sidste år på at lære at kende, dem som har set mine bedste og værste sider, dem som jeg skulle til Athen med næste år, og dem som jeg på SÅ kort tid bare holder ekstremt meget af. De var udelukkende grunden til at jeg stod op klokken lort om morgenen, som ændrede mit bæ-fjæs til det største smil på læben dagen lang. Jeg har haft de skønneste lærere (altså nogle af dem) som virkelig har givet mig troen på at jeg nok skal klare mig godt i fremtiden. En stor cadeau til dem.

Inden jeg traf denne beslutning, har der været en virtuel dæmon over mig. Måske det siger noget om, at den har været længe undervejs og at det er det rigtige i sidste ende? Who knows – men da jeg desuden har droppet at tage på Roskilde Festival i år, har jeg i stedet været på en række andre festivaller, første gang for 2 uger siden. Her vælger jeg at falde ned fra en murstenstrappe og skære hele mit underben over (næsten da). En tur på Viborg Akutmodtagelse og 3 sting senere. Godt man har gode mennesker i sit liv, som heldigvis beroligere mig som er nåleskrækslagen. I fredags efter min årsprøve tog jeg til Folkemødet på Bornholm med min gode veninde, sent på natten bemærker jeg at der er noget helt galt med mit knæ. Jeg humper ud på et toilet, og kan se at min knæskal sidder på indersiden af knæet, hvilket den bestemt ikke plejer at gøre. Jeg får humpet ud igen til min veninde, og ringet til 1813 som tilsynladende sendte mig akut på sygehuset på Bornholm. Episoden er lidt uklar, da jeg kæmpede med smerterne. Men tager sku hatten af for Bornholms Sygehus. Vi var der i under en halv time, også sad det knæ som det skulle. Et fantastisk personale, som bare kunne deres kram. Nu skal jeg gå med en skinne, som holder på min knæskal. Desværre kan jeg hverken bøje eller strække benet, så jeg føler mig en smule hjælpeløs de her dage.

Men tilbage til emnet. Meningen med dette indlæg er at fortælle DIG, at du skal gøre hvad der er rigtigt for dig. Det vigtigste er, at det føles rigtigt for dig. Så næste gang du står over for at træffe et valg eller tage en beslutning, så ved du nu hvordan du finder det rigtige svar. Prøv at starte med små valg og dermed begynder du i det små at lytte til din intuition. Når det kører for dig, så vil du også have lettere ved at tage den rigtige beslutning for dig med store valg.

Tak fordi I læste med. Og tak til nogle helt specielle mennesker for et fantastisk år på Ørestad Gymnasium, I vil altid være gemt i mit hjerte.

b1fcc4466db93c53e0257d40a573dadc
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

long time no see